2019-08-25 05:05:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ön ma a hódító szerepében arat sikert

Napi horoszkóp augusztus 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Vénusz-Uránusz konstellációnak, mely az ön szerelmi életterületét érinti ma, meglehetősen avantgárd és szokatlan jellege van. Ön nagyon szeretne egy különleges romantikus változást, ezért mindent meg is tesz, ami még vonzóbba teheti. Ez a konstelláció az anyagiakat is növelheti.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz-Uránusz közötti fényszög nagyban segíti a társasági összejöveteleket, amelyeken önnek ma nagy kedve van részt venni. Ma boldogan fogad minden szokatlan romantikus közeledést, készen áll a kísérletezésre, de küzdhet a szabadság és az elköteleződés kérdésével.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Mars-Vénusz konjunkció ma segítheti önt művészi törekvéseiben, biztatja önt a társasági életre, jó alkalma nyílhat befektetésekkel kapcsolatos vállalkozásokra. Ma képes a kezdeményezésekre, a szexuális beteljesedésre is.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold belépett az ön jegyébe, és az első sorsterületére, ma ön túlságosan is fogékony más emberek hangulataira. Leginkább akkor érzi magát elemében, ha másokat védhet, táplálhat, de ön is erősen igényli a gondoskodást. Használja ki a népszerőségét, ez a Hold-Vénusz konstelláció ajándéka önnek.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Mars-Vénusz konjunkció az ön második sorsterületén jön létre, valószínűleg még egy üdülőhelyen tartózkodik a család. Ön ma különösen vonzó és ezt partnere értékeli, egy szenvedélyes éjszakával zárul a nap.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az ön első sorsterületén elhelyezkedő Mars-Vénusz konjunkció lehetőséget ad most önnek új embereket megismerni, vagy a meglévő kapcsolatát rendbe hozni, ma a szexuális és romantikus tevékenységeké az idő. Ezeket a hatásokat ön egyszerűen és könnyedén kezeli.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Mars-Vénusz konjunkció lehetőséget ad önnek egy új kapcsolat létrehozásában, amely különösen szenvedélyesnek ígérkezik. Ma ön nagyszerűen tud együttműködni más emberekkel.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Mars-Vénusz konjunkció miatt a szexuális vágyai igen erőteljesek. A Vénusz nyugodt, lágy erőit az ösztönös Mars feltüzeli, így az ön vonzereje megemelkedik. A mai napon megkezdett kapcsolatok azonnali kielégülést követelnek. A románc előnyösnek és gyümölcsözőnek mondható. Ön és újdonsült kedvese igen szerencsések.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Vénusz-Uránusz konstelláció biztosít ma önnek néhány nagyon színes programot, ahol igazán nagyszerű egyéniségekkel ismerkedhet meg. Ön ma boldogan fogad minden olyat, ami a szokásostól eltérő, készen áll kisebb kísérletezésekre, akár anyagi kockázatokra is. Csillagzata emelkedőben van.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Az Uránusz az ön ötödik sorsterületén tartózkodik, új kapcsolatot jeleznek a bolygók. Önnek azonnal felmelegszik a szíve, és így eljut egy olyan érzelmi lehetőséghez, amelyhez foghatóban még soha nem volt része.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az ön uralkodó planétáját, az Uránuszt a Vénusz kellemesen fényszögeli. Ön ma a hódító szerepében arat sikert, csodálatosan tud szerelemet vallani, még akkor is így van ez, ha a másik tudja, hogy ez csak játék...


Halak: II. 19. - III. 20.

A Nap-Mars-Vénusz konjunkció most mind az ön hetedik sorsterületén halad át, megspékelve egy Uránusz trigonnal. Elérkezett az az idő és ember, akire ön mindig is vágyott, az epekedés önt szinte felemészti, a szenvedély fellángol önök közt.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: